Juvena huidverbetering

Juvena huidverzorgende en huidverbeterende producten

Bij schoonheidssalon Royal Beauty wordt gewerkt met de biologische, huidverbeterende verzorgingsproducten van Juvena, een merk om verliefd op te worden !

De schoonheid van de vrouw is al meer dan 60 jaar een grote passie van Juvena. Juvena is een Zwitsers merk met Zwitserse waarden zoals hoogstaande kwaliteit, persoonlijke service en expertise. De naam Juvena is afgeleid van het Latijnse woord ‘juvenalis’ – jeugdigheid – en omvat zowel een visie als een belofte.

Intensief onderzoek heeft herhaaldelijk geleid tot significante innovaties! Zo ook de integratie van Skin Nova SC Technologie in alle Juvena producten (behalve in de body/pure cleansing producten). Huidspecialisten noemen het een nieuw tijdperk in huidverzorging!

Om de levendige, sprankelijke energie, ongeacht welke leeftijd, te kunnen tonen heeft Juvena het unieke Skin Nova SC Technologie geïntegreerd. Het voorziet alle huidcellen van een ideale micro-omgeving. Hierdoor ontwikkelen ze zich beter en communiceren beter met elkaar, de opname van voedingsstoffen is beter en de cellen zijn beter georganiseerd. Tegelijkertijd helpt het de vernieuwing van de stamcellen te beschermen. Deze “dubbele revolutie” is een verbazingwekkend effectief en absoluut huidvriendelijk principe van cel vernieuwing.

Met sensationele resultaten: de kwaliteit van de huid is zichtbaar verbeterd.